Equioil 3+6+9

woop woop hejhje

EquiOil Omega er en lavdosis olie til alle typer heste og ponyer. Oliens unikke sammensætning gør den rig på alle de vigtige omega fedtsyrer - nemlig omega 3, omega 6 og omega 9 fedtsyrer.


Omega fedtsyrer er essentielle for hesten, dvs. hestens krop kan ikke selv producere disse og skal derfor indtages via foderet. Omega fedtsyrerne Alfa-linolsyre (Omega 3) og Linolsyre (Omega 6) indgår i produktionen af kønshormoner, cellemembraner, hud, pels og hove. Også nyrernes evne til at udskille vand afhænger af tilførslen af disse fedtstoffer. Omega 9 opretholder blodårernes elasticitet og modvirker derfor kredsløbsforstyrrelser.
Omega 3 (Alfa-linolsyre) er der ikke tilstrækkelig mængde af i de almindelige olietyper som raps-, soja- og majsolie, dvs. omegaforholdet er skævt, således der er for meget omega 6 i forhold til omega 3. Et tilskud af EquiOil Omega støtter et korrekt forhold mellem fedtsyrerne i hestens foderplan.


Forskning har vist en vis antiinflammatorisk effekt ved tildeling af en omega 3 fedtsyreholdig olie. Tildelingen viste dermed en støtte af hestens generelle sundhed (McCann and Carrick, 1998). Specielt forsøg ifbm. hyper-allergiske reaktioner på mitte/fluebid og luftvejsforstyrrelser har vist positive resultater.
Hvis foderplanen er optimeret mht. flerumættede fedtsyrer, omega 3,6 og 9 - så har eksemhesten meget lettere ved at hele sine sår og hudens modstandskraft er stærkere. Sportshesten opnår et øget energiniveau, muskelarbejde og en bedre restitutionsevne.
EquiOil Omega har følgende sammensætning af fedtsyrer;
57 % Omega 3, 14 % omega 6, 21 % Omega 9.

Dosering; 15-30 ml. pr. dag. (Doseringen bør ikke overskrides !)
EquiOil Omega fås i følgende emballager; 1liters flaske (1-2 måneders forbrug til 1 hest), samt 5 liters økonomidunke.
Der fås pumpe til 5000 ml dunk. I 1000 ml emballage afmåles der er hætte - hvilket svarer til 15 ml.

Oil Pris: 145 kr.